Casal Estiu Apolo Club

Presentació

Casal Estiu Apolo Club Aquest és un projecte pioner, de col·laboració entre diferents entitats del Baix Gaià (Apolo Club Esportiu, FeelFree Escola de balls urbans i l’entitat Educativa Viu Lleure). Hem creat aquest casal multiactivitats que serà un espai on els infants i joves es divertiran, aprendran, jugaran, investigaran, imaginaran i crearan en el seu temps de vacances.

Us presentem a “Gaia”!

Quí és “Gaia”? “Gaia” és l’eix dinamitzador, centrat en la gestió emocional. “Gaia” un ésser amb molta energia, alegria i amb moltes ganes deconèixer el mon que l’envolta. S’ha quedat, per art de màgia, sense color a la vida, perquè s’ha passat molts dies sense fer res a casa. Ara, ho veu tot en blanc i negre. Necessita l’ajuda dels infants per descobrir el que l’ha passat i per solucionar-ho.

Gran varietat d’activitats

El Casal d’Estiu de l’ApoloClub tindrà una gran varietat d’activitat com jocs, esports, balls, excursions, sortides en bicicleta i activitats al medi natural. Moltes d’activitats es faran en col·laboració amb entitats del municipi (Doja Zanshin, Club Beach Tennis Torredembarra, Club Excursionisme Torredembarra, Associació Escarabats Blaus, TgnWomen, entre d’altres). I un equip de super educadors/es que us esperem amb moltes ganes! A més, amb l’inscripció, us obsequiem amb una exclusiva Super Tote Bag de regal!

Dates

Del 28 de Juny al 7 d’agost. Amb possibilitat d’ampliació de setmanes a l’Agost.

Inscripció i preus

La direcció del Casal d’Estiu és a càrrec de l’entitat Educativa Viu Lleure.
A la seva web trobareu tota la informació.
Tota la informació »
.
.