Noves mesures i restriccions per a frenar el COVID-19

Després de viure una situació gens agradable degut a la detecció de diversos casos positius COVID d’alguns usuaris i treballadors, en coordinació amb les autoritats sanitàries i per tal de frenar la situació sobrevinguda, la direcció del club va prendre la difícil decisió de tancar l’ApoloClub, de manera preventiva, des del passat divendres 23 d’octubre. Posteriorment a aquest tancament, tots els treballadors del club es van sotmetre a proves PCR per descartar possibles contagis i posar la situació en mans de les autoritats sanitàries.

Hem revisat i reforçat els protocols interns de seguretat

Tot i haver extremat la cura en tots els procediments, haver intentar actuar amb la major responsabilitat i celeritat possible, la complexitat de la situació ha estat molt gran, per aquest motiu, no podem obviar que s’han comès errors en l’aplicació del protocol i en alguns casos s’hauria pogut donar una resposta millor i més ràpida, de tot se n’aprèn, i aquesta situació també ens ha fet revisar i reforçar tots els protocols interns de seguretat  (tant de prevenció com d’actuació) per poder reduir l’afectació del COVID en un futur.

Un agraïment especial

Abans de continuar, volem desitjar molta salut i una ràpida recuperació a tots/es aquells afectats (directa o indirectament) amb el COVID-19, agrair la col·laboració i comprensió de tothom, així com també volem fer menció especial al excel·lent tracte i comunicació amb el/la Gestor COVID de Torredembarra durant tot aquest procés.

El club romandrà tancat fins a nou avís

Tot i que l’equip de l’ApoloClub ja havia revisat i reforçat tots els protocols interns de seguretat  (tant de prevenció com d’actuació) per a poder reobrir el centre la propera setmana, arran de les noves mesures de restricció de l’activitat i la mobilitat aprovades pel PROCICAT i anunciades avui dijous pel Govern amb l’objectiu de contenir el brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19 al territori de Catalunya, l’ApoloClub, malauradament, haurà de mantenir-se tancat.

És un cop molt dur pel club i per tot l’equip que esperàvem poder reobrir les portes aquesta propera setmana. És evident que és una situació molt complexe, però serem forts i quan les autoritats pertinents ho permetin i la situació millori, reobrirem amb més ganes que mai!

Ara més que mai, salut per a tothom!

Seguidament detallem l’afectació que aquestes mesures tenen en el sector esportiu i de l’activitat física:

  • Se suspèn l’obertura al públic de les instal·lacions i els equipaments esportius. Com a excepció, només podran obrir els centres de tecnificació i d’alt rendiment esportiu, tant de titularitat pública com privada, i les instal·lacions i equipaments esportius que hagin d’acollir entrenaments i competició de caire professional, estatal i internacional.
  • S’estableix l’ajornament de totes les competicions esportives previstes de ser realitzades a Catalunya durant el període de vigència d’aquesta resolució, a excepció de les competicions oficials d’àmbit estatal, internacional i professional, que s’han de celebrar sense públic.