Estimats clients,

Durant 4 anys la nau situada al Carrer del Migdia del Polígon Industrial Roques Planes, ha sigut casa de dos empreses diferenciades: Apolo Gimnàs i Pàdel Indoor Torredembarra. Dos ambients diferents però tant un com l’altre dedicats al món de l’esport.

Degut a la notificació per part del Pàdel Indoor del traspàs del mateix club, la direcció d’Apolo Gimnàs ha pres la decisió d’absorbir la secció de pàdel, aprofitant així l’oportunitat de créixer i convertir-se en una sola empresa.

Així doncs, en les properes setmanes us presentarem el Club Esportiu Apolo, on a més de les instal·lacions ja conegudes del Gimnàs, s’ampliarà amb tota la secció del pàdel i cafeteria.

Venen temps de canvis, on demanem paciència i comprensió per a l’adaptació del nou centre. Esperem estar a l’alçada de quan eren els millors temps del Pàdel Indoor Torredembarra.

Volem crear un centre complert on tothom es senti com a casa. Ara tenim la possibilitat i ambicions de créixer i ens agradaria que ens acompanyéssiu en aquest nou camí.

Agrair a Pàdel Indoor Torredembarra, un club que ha marcat referència en els seus millors temps i que s’ha fet conegut arreu de la comarca.

Gràcies!