Neix l’Apolo Pàdel, amb 6 pistes indoor

Cal remuntar-se a l’agost de 2016 quan l’Apolo Gimnàs va obrir les seves portes per primera vegada amb un gran ventall d’activitats dirigides, classes virtuals i una àmplia zona de musculació i activitats cardiovasculars. Des d’aquell moment, gràcies a la confiança de la gent, en un temps rècord es va incrementar exponencialment el nombre d’usuaris de l’Apolo Gimnàs, fins a consolidar-se com un dels gimnasos de referència del Baix Gaià.

L’Apolo Pàdel, complementa l’oferta del Apolo Gimnàs

Per diverses circumstàncies, l’Apolo ha tingut la possibilitat d’absorbir l’activitat i les instal·lacions del, fins ara, Pàdel Indoor Torredembarra. Aquest fet permet ampliar els serveis que ofereix l’Apolo amb més de 2.500m2 i 6 pistes de pàdel, cafeteria i una gran terrassa.
Cal afegir, a més, que l’Apolo Pàdel ha ampliat l’horari: de 8:00h a 23:00h de dilluns a diumenge.

Un nou concepte: Apolo Club Esportiu

Aquest sòlid projecte que va iniciar-se amb l’Apolo Gimnàs i que ara s’hi suma l’Apolo Pàdel, dona el tret de sortida a l’Apolo Club Esportiu, un nou concepte que estem segurs que es convertirà en el club eportiu indoor de referència del Baix Gaià.

L’Apolo Club Esportiu és només l’inici d’un gran projecte que estem preparant per tal de que, en un futur proper, puguem seguir ampliant més activitats i serveis. Això si, sempre mantenint el nivell de qualitat que en tots aquests anys hem demostrat.

Donat el context COVID-19, ens hem vist obligats a descartar una inauguració de l’Apolo Club Esportiu, ja que tot i l’emoció que en fa poder compartir-ho amb tothom, hem de ser responsables i posposarem per un altre moment, aquesta celebració.